DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD
DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD
Sherman

DIGIMIG 215 DUALPULSE LCD

519,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

DIGIMIG 215 DUALPULSE käytetään teräksen ja ei-rautametallien käsinhitsaukseen. Se mahdollistaa hitsauksen käyttämällä MMA- (covered electrode), TIG Lift- ja MIG/MAG-menetelmiä. MIG/MAG-menetelmää voidaan käyttää manuaalisessa ja synergisessa tilassa, mikä yksinkertaistaa sen toimintaa ja mahdollistaa vähemmän kokeneiden ja harrastajien käytettävän hitsauskoneen. Napaisuutta vaihtamalla laite mahdollistaa hitsauksen MIG/MAG-menetelmällä. Pulssin tai kaksoispulssin käyttö mahdollistaa paremman hitsin laadun, korkean esteettisen ja erittäin korkean hyötysuhteen. Digitaalinen ohjaus mahdollistaa hitsauskoneen parametrien, valokaaren dynamiikan, ominaisuuksien ja toimintatavan täyden säätämisen.

Laitteessa on muisti viimeisestä asetuksesta, eli kun se kytketään pois päältä ja uudelleen päälle, viimeksi asetetut parametrit palautetaan.

Hitsauskoneessa on selkeä LCD-näyttö.


Hitsauskone on tehtaalla konfiguroitu alumiinin hitsaukseen, varusteisiin kuuluu myös terässisäke ja tela teräshitsausta varten. Sarja sisältää myös MIG-hitsauspolttimen, elektrodikaapelin, maadoituskaapelin, suojakaasun liitäntäletkun ja hitsaussuojan harjalla.


Syöttöjännite [V] AC230

Hitsausmenetelmät MIG, MMA, Lift TIG

Valmistustekniikka IGBT

Hitsausvirta [A] MIG: 200 MMA: 200 TIG: 200

Käyttömäärä [%] 60

max. virrankulutus [A] 40.6

max. tehonkulutus [kVA] 7.7

lankakela [mm] 100, 200

Paino [kg] 15

Mitat (S x L x K) [mm] 490 x 220 x 375

Toiminnot Digitaalinen ohjaus, Hot Start, 2T/4T, VRD, TIG-nosto, Induktanssin säätö, Pulssi, Kaasun esivirtaus- ja jälkivirtausajan säätö, Kaasuton hitsaus, 2-rullasyöttölaite,  Asetusmuisti, Manuaalinen MIG, Synerginen MIG, MMA, MMA-pulssi, TIG-nosto, TIG-nostopulssi, kaksoispulssi, hitsaus ilman kaasua, pistehitsaus


Suomenkielinen käyttöohjekirja


Takuu 12kk


Ilmainen toimitus!


Arvostelut 0 arvostelua